www.gnosinet.gr

shadow 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 

Πως να τρέξετε τα προγράμματα της Ε&Ζ στα Windows Vista

arrow03

small-line

 

DVD Επιστήμη & Ζωή 2008

arrow03

small-line

 

DVD Επιστήμη & Ζωή 2005

arrow03

small-line

 

Μεγάλο Λεξικό Επιστήμη & Ζωή

arrow03

small-line

 

Γεωγραφικός Οδηγός

arrow03

small-line

 

Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια

arrow03

small-line

 

Λεξιγνωσία

arrow03

Διαβάστε επίσης...

 

small-line

 

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη
Επιστήμη & Ζωή

ολόκληρη η εγκυκλοπαίδεια και το Πολυλεξικό στο Διαδίκτυο!

arrow03

small-line

 

H Εταιρία
Διαβάστε για την εταιρία μας, τους στόχους της, προσφορά εργασίας στην εταιρία μας.

arrow03

small-line

 

Προϊόντα
Πληροφορίες για τα προϊόντα μας,DVD ROM, CD ROM, εγκυκλοπαίδεια.

arrow03

small-line

 

Πωλήσεις
Πληροφορίες για πωλήσεις και παραγγελίες προιόντων. FAQ για τις συχνές σας απορίες

arrow03

small-line

 

Νέα
Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και άλλες χρήσιμες συμβουλές για τα προγράμματα μας

arrow03

small-line

 

DVD ROM εγκυκλοπαίδεια ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΖΩΗ 2005

    
     Πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει το καλύτερο στην ελληνική οικογένεια, το μαθητή, το δάσκαλο και το γονέα, η Επιστήμη & Ζωή ανέπτυξε το πρώτο εκπαιδευτικό DVD Σύστημα Γνώσεων, ένα πολυμορφικό, πνευματικό προϊόν πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για μία ηλεκτρονική έκδοση, μοναδική και ανεπανάληπτη σε σύγκριση με τις υπάρχουσες ελληνικές εκδόσεις και μία από τις καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο! Ναι, καλά ακούσατε, από τις καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί την πλέον ενημερωμένη διαδραστική τράπεζα πληροφοριών εγκυκλοπαιδικού, εκπαιδευτικού, επιστημονικού και συμβουλευτικού υλικού, ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαθητή, δάσκαλο και σχολείο. Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και χάρη σε αυτήν μπορεί να  καυχηθεί ότι είναι η μόνη που εκφωνεί ηλεκτρονικά όλα της τα κείμενα! O συνεχής της εμπλουτισμός μέσω ίντερνετ την καθιστούν πάντα επίκαιρη και ενήμερη, ώστε να καλύπτει κάθε νέα ανάγκη για γνώση και ενημέρωση.

     Η Επιστήμη & Ζωή 2005, είναι μία ανεκτίμητη συλλογή βιβλίων, λεξικών, σχολικών βοηθημάτων, εγκυκλοπαιδειών, μια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικών βιντεοκασσετών και όλα αυτά συγκεντρωμένα σε ένα μόνο δίσκο DVD διπλής στρώσης double layer τελευταίας τεχνολογίας, χωρητικότητος 9 GB! Τεχνολογία που μόνο η Επιστήμη & Ζωή χρησιμοποιεί παγκοσμίως για ανάλογο προϊόν!

 

dvd02

Καινοτομίες της Επιστήμης & Ζωής

 

 

Πράσινες σελίδες

Καφέ σελίδες

Πολυλεξικό & Λεξιγνωσία

 

 

line06 

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 18.000 υπερσύνδεσμοι με αναφορές σε άλλα λήμματα
 • Κέντρο πολυμέσων για πλήρη διαχείριση & αναζήτηση στη τεράστια βιβλιοθήκη των πολυμέσων
 • Νέο πιο εξελιγμένο και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης του Πολυλεξικού & της εγκυκλοπαίδειας
 • Διασύνδεση μεταξύ Πολυλεξικού & Εγκυκλοπαίδειας & αντίστροφα
 • Ενεργοί χάρτες με υπερσυνδέσμους για αναζήτηση σε πόλεις, ποτάμια κλπ.
 • Εξελιγμένη μέθοδος αναζήτησης στο πολυλεξικό για αναζήτηση με λέξεις κλειδιά
 • Δυνατότητα για προσθήκη κειμένου & σχόλια από τον χρήστη σε κάθε λήμμα
 • Περίληψη (πίνακας περιεχομένων) για γρήγορη αναζήτηση στα μεγάλα λήμματα & μετακίνηση σε συγκεκριμένο μέρος του λήμματος
 • Τεράστιος όγκος από μαθητικά λήμματα (πράσινες σελίδες)
 • Ανεπτυγμένο σύστημα βοήθειας με έξυπνο βοηθό για εύκολη εκμάθηση & χρήση της εγκυκλοπαίδεια
 • Δυνατότητα μεγέθυνσης όλων των πολυμέσων
 • Δυνατότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών, χαρτών κλπ σε πλήρη σελίδα
 • Με δυνατότητα μεταφοράς των αρχείων που επιθυμείτε στο σκληρό δίσκο  του Η/Υ για να μην χρειάζεται να βάζετε-βγάζετε συνέχεια το CD/DVD
 • Εξελιγμένη μέθοδος ανανέωσης μέσω Internet
 • Προσαρμογή της εγκυκλοπαίδειας στις προτιμήσεις με ορισμό των διαθέσιμων ρυθμίσεων
 • Δυνατότητα για εκτύπωση μέρος του κειμένου

 

line06 

Αναλυτικά

 

Για πρώτη φορά σε μία ηλεκτρονική έκδοση περιλαμβάνονται ολόκληρα εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ, για να αποτυπωθούν στη μνήμη του παιδιού με απλό και διασκεδαστικό τρόπο θέματα δύσκολα και δυσνόητα.

Πως μεταμορφώνεται η κάμπια σε πεταλούδα?, πως λειτουργεί το ίντερνετ?, η ανθρώπινη καρδιά? Ποιος είναι ο σωστός τρόπος διατροφής των παιδιών? Το παιδί θα μπορέσει να απολαύσει ντοκιμαντέρ για το θερμοηλεκτρισμό, τους νόμους του Μέντελ, τα παράγωγα του πετρελαίου... Απολαύστε ένα μικρό μόνο κομμάτι των εκπαιδευτικών αυτών ταινιών και μάλιστα σε ευκρίνεια τηλεόρασης... (παίζουν βίντεο με ήχο, οπότε δεν έχουμε απαγγελία)

 

Για πρώτη φορά σε μία ηλεκτρονική έκδοση μπορούμε να αναζητήσουμε φωτογραφίες, σχήματα, χάρτες, βίντεο για οποιοδήποτε θέμα, δίχως να μπλεχτούμε με κείμενα, λήμματα και υπερσυνδέσεις. Στο κέντρο πολυμέσων παρέχονται ανάμεσα στις χιλιάδες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, εκατοντάδες ακόμη σε μέγεθος αφίσας! Είναι μία εφαρμογή αναζήτησης μοναδική στο είδος της, με την οποία μπορούμε να αναζητήσουμε πολυμέσα θεματικά ή ειδικά με λέξεις κλειδιά.

 

Για πρώτη φορά σε μία ηλεκτρονική έκδοση, όλα τα κείμενα, κάθε λέξη, είναι συνδεδεμένα με λεξικά, όχι μόνο της ελληνικής γλώσσας αλλά και ειδικά μαθητικά λεξικά, ώστε το πρόγραμμα να μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως και εύκολα από μικρά παιδιά, άτομα που δε γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα, αλλά και από αυτούς που απαντούν στις αναζητήσεις τους θέματα με ειδικό λεξιλόγιο. 

 

Συγκεκριμένα στο λεξιλογικό υλικό της Επιστήμης & Ζωής 2005 περιλαμβάνονται

Το πληρέστερο σύγχρονο λεξικό της ελληνικής γλώσσας, αποτελούμενο από 5 ογκώδεις τόμους με περισσότερα από 100.000 λήμματα, με συνώνυμα, αντίθετα, ετυμολογικά στοιχεία, παραδειγματικές προτάσεις, κλιτικούς πίνακες... Το παιδί μαθαίνει να χειρίζεται καλύτερα την ελληνική γλώσσα, πλουτίζει το λεξιλόγιό του και έτσι μαθαίνει να γράφει καλύτερες εκθέσεις, απαραίτητο εφόδιο για τη σχολική εξέλιξη του.

 

Το τετράτομο λεξικό σχολικών όρων "Λεξιγνωσία", είναι ένα μοναδικό, πρωτότυπο σχολικό λεξικό για το μαθητή και το δάσκαλο, στις σελίδες του οποίου δίνονται απαντήσεις σε κάθε απορία του επάνω σε ορισμούς των μαθηματικών, της φυσικής, της χημείας, της ιστορίας, της γεωγραφίας και της νεοελληνικής γλώσσας με τρόπο απόλυτα κατανοητό και φροντιστηριακό.

 

Για πρώτη φορά σε μία ηλεκτρονική έκδοση συμπεριλαμβάνονται τόσα σχολικά θέματα! Η Επιστήμη & Ζωή αποτελεί τον πάντα παρόντα αρωγό, βοηθό του μαθητή στη σχολική του ζωή, από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο! Σε αυτό το DVD, ο μαθητής αλλά και ο δάσκαλος θα αντλήσουν χιλιάδες θέματα για να καλύψουν κάθε τους προβληματισμό και απορία. Θα βρουν

σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις, απαντήσεις, αναλύσεις και πληροφορίες επάνω σε μαθητικούς προβληματισμούς και σχολικά μαθήματα του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου... Στο υλικό του DVD περιλαμβάνονται βοηθήματα για τα μαθηματικά, τη φυσική, τη χημεία, τη γλώσσα, τη λογοτεχνία, την ιστορία, τη γεωγραφία. Ακόμη περιλαμβάνονται μαθήματα υπολογιστών, διαδραστικοί χάρτες, μηχανή χρονικής αναζήτησης γεγονότων και προσωπικοτήτων και πολλά, πολλά άλλα..

Θα βρουν ακόμη και

εκατοντάδες σχολικές εκθέσεις και επίκαιρα εκθεσιακά θέματα

καθώς και επιστημονικές αναλύσεις επάνω σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν κάθε μαθητή από το δημοτικό έως το λύκειο. Όλα τα θέματα απ΄τα εορταστικά, τα λαογραφικά, τα περιβαλλοντικά, μέχρι τα κοινωνικά, τα πολιτικά, τα οικονομικά, τα τεχνολογικά, τα αθλητικά, αναλύονται σε βάθος από ειδικούς επιστήμονες, προσφέροντας τις αναγκαίες γνώσεις για τη σωστή και επιτυχημένη συγγραφή εκθέσεων.

 

Επίσης, στην Επιστήμη & Ζωή 2005 έχει συμπεριληφθεί και

η εγκυρότερη βίβλος επαγγελματικού προσανατολισμού

,ένα βιβλίο γίγαντας 800 σελίδων, με πληροφορίες αναγκαίες για την τόσο σημαντική επιλογή που καλείται να πάρει ο μαθητής και η οικογενεια του για το μέλλον και την επαγγελματική αποκατάστασή του. Εδώ αναλύονται για κάθε επάγγελμα, οι συνθήκες εργασίας της οποίες θα συναντήσει, οι σπουδές και τα προσόντα που απαιτούνται για την έναρξη αλλά και την εξέλιξή του σε αυτά, τα επαγγελματικά δικαιώματα που τα διέπουν καθώς και οι προοπτικές απασχόλησης στο σύγχρονο επαγγελματικό στίβο. Για να μπορέσετε αντικειμενικά και με επιχειρήματα να συναποφασίσετε το δρόμο που θα ακολουθήσει το παιδί σας μετά το πέρας των σχολικών του υποχρεώσεων, να το καθοδηγήσετε ανάλογα με το ταλέντο και την ιδιοσυγκρασία του. 

Φυσικά, μέσα σε αυτό το DVD θα βρείτε ακόμη

τους 22 τόμους της ομώνυμης, έντυπης εγκυκλοπαίδειας Επιστήμη & Ζωή, ένα εργο τιτάνιο που αποτελεί βασική πηγή αναφοράς και πληροφόρησης για εκπαιδευτικούς, μαθητες και γονεις από το 1975 μέχρι και σήμερα με αλλεπάλληλες επανεκδόσεις, εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας για σχολικές βιβλιοθήκες. Μία έκδοση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τον ελληνικό και διεθνή τύπο, από εκπαιδευτικούς, βιβλιοκριτικούς και ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης, οι οποίοι τη συγκαταλέγουν στις καλύτερες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εκδόσεις. Ένα τεράστιο συγγραφικό έργο που ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε για να καλύψει κάθε σύγχρονη εγκυκλοπαιδική ανάγκη. Ένα έργο, για την ολοκλήρωση του οποίου συνεργάστηκαν ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, καταξιωμένοι άνθρωποι της τέχνης, της πολιτικής και του πολιτισμού.

Εξ ου και τα εγκωμιαστικότατα σχόλια που έχει εισπράξει η Επιστήμη & Ζωή από εφημερίδες και περιοδικά, ελληνικά και διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα... 

 

Επίσης στις ηλεκτρονικές σελίδες της Επιστήμης & Ζωής 2005, θα βρείτε εκατοντάδες έργα ελλήνων ποιητών σε αυτούσια παράθεση καθώς και περιλήψεις βιβλίων της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας. Σε αυτα παρατίθενται αναλύσεις, ερωτοαπαντήσεις, ακόμα και γραμματικά φαινόμενα για τις μικρότερες τάξεις, ιδιαίτερα στα κείμενα εκείνα που εκτός του συγγραφικού παρουσιάζουν και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον γιατί είναι μέρος της σχολικής ύλης των παιδιών !

 

Ακόμη, για πρώτη φορά σε μία ηλεκτρονική έκδοση περιλαμβάνονται χρηστικές και υπεύθυνες απαντήσεις σε ειδικούς προβληματισμούς!

Έγκυροι συνεργάτες μας απαντούν σε κάθε νομικό, ιατρικό, αγροτικό, ασφαλιστικό, αθλητικό ακόμη και διαιτολογικό ερώτημά σας!

Τι πρέπει να κάνει κανείς για να διαγραφεί από τον Τειρεσία, ποιες είναι οι επισήμως απαγορευμένες ουσίες ντόπινγκ στον παγκόσμιο αθλητισμό, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς για το πρόβλημα των ναρκωτικών στην εφηβική ηλικία! Και αυτά είναι μόνο λίγα από τα χιλιάδες ερωτήματα - προβληματισμούς που απαντώνται στην Επιστήμη & Ζωή 2005.

Τέλος, για πρώτη φορά σε μία ηλεκτρονική έκδοση είναι τόσο απλή και γρήγορη η αναζήτηση και επεξεργασία κάθε υλικού που σας ενδιαφέρει!

Σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται απρόσκοπτα από παιδιά ακόμη και της πρώτης δημοτικού, με απλή δομή, εντυπωσιακά γραφιστικά στοιχεία και εξαιρετικά γρήγορη απόκριση, εμφάνιση εικόνων και βίντεο, κειμένων, χαρτών και σχημάτων ακόμη και σε υπολογιστές παλαιάς τεχνολογίας, η Επιστήμη & Ζωή 2005 είναι εγγυημένη ότι θα γίνει αχώριστος σύντροφος και βοηθός στις σχολικές ανάγκες του παιδιού, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης κάθε εκπαιδευτικού! Και μην ξεχνάτε, η Επιστήμη & Ζωή είναι η μόνη που εκφωνεί ηλεκτρονικά όλα της τα κείμενα, ώστε ο μαθητής να αφομοιώνει καλύτερα αυτό που διαβάζει, αφού επιτυγχάνεται το τρίπτυχο : ακούω - βλέπω - διαβάζω!

Η αξία της σαν εργαλείο εκπαίδευσης είναι τεράστια, όχι μόνο λόγω του μοναδικού όγκου πληροφοριών, αλλά και λόγω της πανεύκολης επεξεργασίας του υλικού της! Με την Επιστήμη & Ζωή μπορείτε να συνθέσετε εντυπωσιακές μαθητικές και άλλες εργασίες. Και όλα αυτά δεν είναι παρά ένα μόνο κομμάτι του εκπληκτικού αυτού έργου, το πρώτο παγκοσμίως εκπαιδευτικό και πληροφοριακό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και ολοκληρώθηκε, εκμεταλλευόμενο την τεχνολογία των DVDs διπλής στρώσεως των 9 GB!

 

[Αρχική] [Η Εταιρία] [Προϊόντα] [Πωλήσεις] [Υποστήριξη] [Τελευταία Νέα]

Εκδόσεις Multimedia Επιστήμη & Ζωή
 Κορυτσάς 22 ΤK 57008 Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310781185 Φαξ: 2310266735
e-mail: ezlab@otenet.gr

© Copyright 1999-2008 Εκδόσεις Multimedia Επιστήμη & Ζωη